sms

 KONTAKTSKJEMA:

BEFARING    SERVICE    FEILRAPPORTERING     MONTERING    VENTILASJONSRENS

 

Hvem er vi

Vi er Norges største merkeuavhengig leverandør av varmepumper og leverer og installerer alt innen varmepumper og klimaanlegg. I sortimentet vårt finner du blant annet luft-luft, luft-vann, væske-vann og ventilasjonsvarmepumper. Vårt brede spekter av kvalitetsproduktet kommer fra flere anerkjente produsenter som Fujitsu, Mitsubishi Electric, Daikin, Samsung, Panasonic, Toshiba, Viessmann og NEX. Sistnevnte er ACsenterets egenutviklet varmepumpeserie. 


Vi er merkeuavhengige for å kunne tilby de beste varmepumpene på markedet til enhver tid. Uavhengighet gir oss fleksibilitet til å selge toppmodeller, varmepumper best i test, spennende designmodeller og eksisterende kvalitetsprodukter – uansett hvilken produsent de kommer fra. 

I dag jobber vi mot privat- og bedriftsmarkedet og leverer løsninger både til prosjekterte og eksisterende bygg. Leveransen varierer fra enkle varmepumper til store totalløsninger for energisparing. Vi har flere dyktige samarbeidspartnere, blant annet innen rør og solskjerming, for å kunne tilby de beste totalløsningene. Ved hjelp av vår lange erfaring og kompetanse kan vi hjelpe deg med å redusere energiforbruket i din bolig eller prosjekt. Endelig løsning utarbeides i samarbeid med kunden for å sikre at behov og forventninger blir ivaretatt. Under referanser finner du eksempler på noen av løsningene vi har levert. 

Vi er stolte av å kunne si at våre kunder får hjelp dersom problem oppstår - kanskje det viktigste kriteriet å legge til grunn når en investerer i noe som skal vare i mange år. Vårt fokus på ærlighet, kvalitet og kompetanse sammen med en langsiktig tenkning, har gjort oss til en av Norges største leverandører av varmepumper. Vår målsetning er at våre kunder skal anerkjenne oss som den mest serviceinnstilte leverandøren med høy kompetanse og evne til å forstå deres behov.Vi har lyktes med vår målsetting om du som kunde ovenfor dine venner og kjente bruker vårt slagord "anbefales på det varmeste" når du omtaler ACsenteret.

Hvor finner du oss

Nesten hele Norge er vårt dekningsområde.

Våre egne butikker er ACBryne, ACBergen, ACDrammen, ACHaugesund, ACInnlandet, ACKristiansand, ACOslo, ACStavanger, ACTelemark, ACTrondheim og ACØstfold. Gjennom vårt landsdekkende forhandlernettverk når vi resten av landet. Om du ønsker en varmepumpe men befinner deg langt unna en av våre faghandler, kan du likevel ringe oss. Vi viderfører din forespørsel til vår forhandler nærmest deg. I dag teller vi omtrent 150 forhandlere hvor alle er kvalitetssikret og sertifiserte og du kan derfor være trygg på at du får en leverandør du kan stole på.

Vår historie

ACsenteret ble etablert i 01.01.2003. Viktig for grunderne var fokuset på langsiktighet og profesjonalitet i en bransje preget av ustabile forhold. Etableringen skjedde på grunnlag av en overbevisning om hvilket fantastisk produkt varmepumpe var. Ved å fokusere på kvalitet, blant annet i form av eget supportsenter, teknisk avdeling og verksted, fant bedriften rotfeste. Oppsidene ble med tiden mange; grossist- og montøravtale for Elkjøp og Lefdal, opparbeiding av et stort forhandlernettverk og flere ACsenteret butikker som ble åpnet; Stavanger (2006), Sandnes (2009), Trondheim (2010), Bergen (2011) og Sandefjord (2011). I august 2011 flyttet også hovedkontoret inn i et nytt bygg på Bryne (Lye) hvor lager- og kontorkapasiteten ble betraktelig utvidet.

AC-metoden

Når du handler varmepumpe hos ACsenteret får du trygghet med på kjøpet. Dette leverer vi gjennom en systematisk fremdriftsplan som vi kaller «ACmetoden». Metoden inneholder 4 steg vi mener er avgjørende for å levere best mulig resultat på din installasjon. Stegene skal bidra til at du som kunde opplever kvalitet og trygghet ved å handle hos oss - både før og etter installasjon.

De fire stegene er som følger: 

1 BEFARING

Hos oss begynner kjøpsprosessen alltid med en gratis uforpliktende befaring med en erfaren rådgiver. Hensikten er å avdekke dine muligheter for høyest mulig energibesparelse. Rådgiveren dimensjonerer og ser på plasseringsmuligheter. En befaring er viktig for at du skal få en varmepumpe som er tilpasset dine behov og som fungerer optimalt i henhold til ditt formål og dine forventninger. Den riktige løsningen er et resultat av din planløsning, dine ønsker og ditt varmebehov. 

2 UTVALG

Som Norges største merkeuavhengige leverandør av varmepumpe tilbyr vi et stort utvalg av varmepumper fra flere anerkjente produsenter og kan tilby deg den beste varmepumpen på markedet til enhver tid. Vi er derfor ganske sikre på at det du trenger , det har vi - enten det er toppmodeller, testvinnere, designmodeller, lavt støynivå, industrimodell, takkassett, gulvmodell eller bare en rimelig variant. Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer deg best, enten det er èn varmepumpe eller en kombinasjon av flere. Vi leverer luft/luft, luft/vann, væske/vann og ventilasjonsvarmepumper. Har vi ikke det du er på jakt etter så utfordre oss gjerne. 

3 MONTERING

Varmepumpen du kjøper kan være den beste på markedet, men uten riktig montering vi du få mindre igjen for din investering. Riktig og presis montering er svært viktig da en ukorrekt montering kan føre til redusert besparelse og kortere levetid. I tillegg bør god estetikk sikres både med tanke på innedel, utedel og rørføringer. Våre montører har lang erfaring og er kjent for å være nøyaktige, serviceinnstilte og kvalitetfokuserte. De strekker seg langt for å tilfredsstille våre kunder. Hos ACsenteret er vi nemlig opptatt av å tenke langsiktig og levere løsninger du kan leve godt med i mange år.

4 SERVICE

Vi ønsker fornøyde kunder og avslutter derfor ikke kundeforholdet etter installasjon. Alle vi installerer varmepumpe hos følger vi jevnlig opp med tilbud om service i hele varmepumpens levetid. Du kan også inngå en serviceavtale hvor du automatisk blir kontakten for servicetid hvert andre år. Service anbefales jevnlig for å sikre optimal ytelse, besparelse og lang levetid. For oss er det også viktig å være tilgjengelige for kunden slik at du kan få hjelp ved behov. Derfor har vi egen supportavdeling med tilhørende serviceverksted som har bred kompetanse på flere merker. Våre dyktige serviceteknikere rykker raskt ut hvis problemer skulle oppstå. Lang fartstid i markedet har gitt oss mye erfaring og bred kompetanse. 

Visjon, Målsetning og Verdier

Vår visjon

Vi skal sette standarden for redusert energiforbruk og miljøbelastning ved å levere optimale inneklimaløsninger.

Vår målsetning

Våre kunder skal anerkjenne oss som den mest serviceinnstilte leverandøren med høy kompetanse og evne til å forstå deres behov. Fellesskapet vårt skal kjennetegnes av kvalitet, ærlighet og langsiktighet i alt vi gjør.

Våre verdier

Langsiktighet - Ærlighet - Kvalitet - Service - Kompetanse - Effektivitet – Engasjement

NOVAP

Vi er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP).

Det betyr at vi har faglig kvalifisert personell og lovpålagte sertifiseringer. Vi har også kapasitet til å gjennomføre oppdrag på en forsvarlig måte, og vi sørger for at du som kunde får nødvendig dokumentasjon og opplæring.

 

På Varmepumpeforeningens side varmepumpeinfo.no finner du nøytral og nyttig informasjon om varmepumper.

Copyright © AC Senteret as 

Webdesign: Bewebbed

Personvern

I samarbeid med Tjenestetorget:
Varmepumpe | Solskjerming

Sidekart

ACsenteret  51 77 78 70     Epost: post@acsenteret.no      Prestegardmarka 4 Lye, 4347 Bryne