Print this page

Hvem er vi

Vi er Norges største merkeuavhengig leverandør av varmepumper og leverer og installerer alt innen varmepumper og klimaanlegg. I sortimentet vårt finner du blant annet luft-luft, luft-vann, væske-vann og ventilasjonsvarmepumper. Vårt brede spekter av kvalitetsproduktet kommer fra flere anerkjente produsenter som Fujitsu, Mitsubishi Electric, Daikin, Samsung, Panasonic, Toshiba, Viessmann og NEX. Sistnevnte er ACsenterets egenutviklet varmepumpeserie. 


Vi er merkeuavhengige for å kunne tilby de beste varmepumpene på markedet til enhver tid. Uavhengighet gir oss fleksibilitet til å selge toppmodeller, varmepumper best i test, spennende designmodeller og eksisterende kvalitetsprodukter – uansett hvilken produsent de kommer fra. 

I dag jobber vi mot privat- og bedriftsmarkedet og leverer løsninger både til prosjekterte og eksisterende bygg. Leveransen varierer fra enkle varmepumper til store totalløsninger for energisparing. Vi har flere dyktige samarbeidspartnere, blant annet innen rør og solskjerming, for å kunne tilby de beste totalløsningene. Ved hjelp av vår lange erfaring og kompetanse kan vi hjelpe deg med å redusere energiforbruket i din bolig eller prosjekt. Endelig løsning utarbeides i samarbeid med kunden for å sikre at behov og forventninger blir ivaretatt. Under referanser finner du eksempler på noen av løsningene vi har levert. 

Vi er stolte av å kunne si at våre kunder får hjelp dersom problem oppstår - kanskje det viktigste kriteriet å legge til grunn når en investerer i noe som skal vare i mange år. Vårt fokus på ærlighet, kvalitet og kompetanse sammen med en langsiktig tenkning, har gjort oss til en av Norges største leverandører av varmepumper. Vår målsetning er at våre kunder skal anerkjenne oss som den mest serviceinnstilte leverandøren med høy kompetanse og evne til å forstå deres behov.Vi har lyktes med vår målsetting om du som kunde ovenfor dine venner og kjente bruker vårt slagord "anbefales på det varmeste" når du omtaler ACsenteret.

Hvor finner du oss

Nesten hele Norge er vårt dekningsområde.

Våre egne butikker er ACBryne, ACBergen, ACDrammen, ACHaugesund, ACInnlandet, ACKristiansand, ACOslo, ACStavanger, ACTelemark, ACTrondheim og ACØstfold. Gjennom vårt landsdekkende forhandlernettverk når vi resten av landet. Om du ønsker en varmepumpe men befinner deg langt unna en av våre faghandler, kan du likevel ringe oss. Vi viderfører din forespørsel til vår forhandler nærmest deg. I dag teller vi omtrent 150 forhandlere hvor alle er kvalitetssikret og sertifiserte og du kan derfor være trygg på at du får en leverandør du kan stole på.

Vår historie

ACsenteret ble etablert i 01.01.2003. Viktig for grunderne var fokuset på langsiktighet og profesjonalitet i en bransje preget av ustabile forhold. Etableringen skjedde på grunnlag av en overbevisning om hvilket fantastisk produkt varmepumpe var. Ved å fokusere på kvalitet, blant annet i form av eget supportsenter, teknisk avdeling og verksted, fant bedriften rotfeste. Oppsidene ble med tiden mange; grossist- og montøravtale for Elkjøp og Lefdal, opparbeiding av et stort forhandlernettverk og flere ACsenteret butikker som ble åpnet; Stavanger (2006), Sandnes (2009), Trondheim (2010), Bergen (2011) og Sandefjord (2011). I august 2011 flyttet også hovedkontoret inn i et nytt bygg på Bryne (Lye) hvor lager- og kontorkapasiteten ble betraktelig utvidet.

AC-metoden

Når du handler varmepumpe hos ACsenteret får du trygghet med på kjøpet. Dette leverer vi gjennom en systematisk fremdriftsplan som vi kaller «ACmetoden». Metoden inneholder 4 steg vi mener er avgjørende for å levere best mulig resultat på din installasjon. Stegene skal bidra til at du som kunde opplever kvalitet og trygghet ved å handle hos oss - både før og etter installasjon.

De fire stegene er som følger: