sms

 KONTAKTSKJEMA:

BEFARING    SERVICE    FEILRAPPORTERING     MONTERING    VENTILASJONSRENS

 

GDPR (General Data Protection Regulation) er nye EU-krav til behandling og bruk av sensitive persondata og andre personopplysninger. EUs nye lovgivning erstatter et utdatert lovverk som opprinnelig var tilpasset lagring av persondata på papir. Hensikten er å styrke borgernes personvernrettigheter i en digital hverdag.

Når du handler av ACsenteret gir du oss visse personopplysninger (eks. navn, telefonnr, epostadresse, fakturainformasjon eller andre data det er rimelig at vi knytter til et kjøp). Dine kundedata blir dermed registrert hos oss fordi du har handlet av oss. Derfor ønsker vi å fortelle deg at vi har ny personvernerklæring som trer i kraft 25. mai. Du trenger ikke foreta deg noe, men har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

SLETTING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Iht GDPR kan du til enhver tid velge å slette dine personopplysninger hos oss. Dette gjøres ved å fylle inn informasjonen i feltet nedenfor. 

MERK:

Hvis du velger å bli slettet, må vi be om kopi av kjøpskvittering ved eventuelle garantisaker, da navnet ditt blir fjernet fra databasen og vi ikke lengre kan se om produktet er kjøpt hos oss.

Du må fylle ut ditt navn!
Du må fylle ut etternavn!
Invalid Input
Invalid Input
Du må fylle ut din e-postadresse!

Copyright © AC Senteret as 

Webdesign: Bewebbed

Personvern

ACsenteret  51 77 78 70     Epost: post@acsenteret.no      Prestegardmarka 4 Lye, 4347 Bryne