Om oss

~ hvem er vi, hvor finner du oss, vår historie

Hvem er vi?

Vi er Norges største merkeuavhengig leverandør av varmepumper og leverer og installerer alt innen varmepumper og klimaanlegg.

I sortimentet vårt finner du blant annet luft-luft, luft-vann, væske-vann og ventilasjonsvarmepumper. Vårt brede spekter av kvalitetsproduktet kommer fra flere anerkjente produsenter som Fujitsu, Mitsubishi Electric, Daikin, Samsung, Panasonic, Toshiba, Viessmann og NEX. Sistnevnte er ACsenterets egenutviklet varmepumpeserie. 

Vi er merkeuavhengige for å kunne tilby de beste varmepumpene på markedet til enhver tid. Uavhengighet gir oss fleksibilitet til å selge toppmodeller, varmepumper best i test, spennende designmodeller og eksisterende kvalitetsprodukter – uansett hvilken produsent de kommer fra. 

I dag jobber vi mot PRIVAT- og BEDRIFTsmarkedet og leverer løsninger både til prosjekterte og eksisterende bygg. Leveransen varierer fra enkle varmepumper til store totalløsninger for energisparing. Vi har flere dyktige samarbeidspartnere, blant annet innen rør og solskjerming, for å kunne tilby de beste totalløsningene. 

Ved hjelp av vår lange erfaring og kompetanse kan vi hjelpe deg med å redusere energiforbruket i din bolig eller prosjekt. Endelig løsning utarbeides i samarbeid med kunden for å sikre at behov og forventninger blir ivaretatt. 

Vi er stolte av å kunne si at våre kunder får hjelp dersom problem oppstår - kanskje det viktigste kriteriet å legge til grunn når en investerer i noe som skal vare i mange år. Vårt fokus på ærlighet, kvalitet og kompetanse sammen med en langsiktig tenkning, har gjort oss til en av Norges største leverandører av varmepumper. Vår målsetning er at våre kunder skal anerkjenne oss som den mest serviceinnstilte leverandøren med høy kompetanse og evne til å forstå deres behov.

Vi har lyktes med vår målsetting om du som kunde ovenfor dine venner og kjente bruker vårt slagord "anbefales på det varmeste" når du omtaler ACsenteret.

Image

Hvor finner du oss?

Nesten hele Norge er vårt dekningsområde. Våre egne butikker er AC Bryne, AC Bergen, AC Drammen, AC Kristiansand, AC Oslo, AC Stavanger, AC Vestfold/Telemark, AC Trondheim og AC Østfold. Gjennom vårt landsdekkende forhandlernettverk når vi resten av landet.

Om du ønsker en varmepumpe men befinner deg langt unna en av våre butikker, kan du likevel ringe oss. Vi viderfører din forespørsel til vår forhandler nærmest deg.

I dag teller vi omtrent 150 forhandlere hvor alle er kvalitetssikret og sertifiserte og du kan derfor være trygg på at du får en leverandør du kan stole på. 

Vår historie

Viktig for grunderne var fokuset på langsiktighet og profesjonalitet i en bransje preget av ustabile forhold. Etableringen skjedde på grunnlag av en overbevisning om hvilket fantastisk produkt varmepumpe var.

Ved å fokusere på kvalitet, blant annet i form av eget supportsenter, teknisk avdeling og verksted, fant bedriften rotfeste. Oppsidene ble med tiden mange; grossist- og montøravtale for Elkjøp og Lefdal, opparbeiding av et stort forhandlernettverk og flere ACsenteret butikker som ble åpnet

2003

ACsenteret blir etablert

2003

2006

Stavanger blir etablert

2009

Sandnes blir etablert

2009

2010

Trondheim blir etablert

2011

Bergen blir etablert

2011

2011

Sandefjord blir etablert

2011 - august

Hovedkontoret Bryne flytter til eget bygg på Lye med stort og utvidet lager- og kontorkapasitet

2011 - august

Visjon, Målsetning og Verdier

Image

Vi er godkjent av Norsk Varmepumpeforening (NOVAP).

Det betyr at vi har faglig kvalifisert personell og lovpålagte sertifiseringer. Vi har også kapasitet til å gjennomføre oppdrag på en forsvarlig måte, og vi sørger for at du som kunde får nødvendig dokumentasjon og opplæring.

På Varmepumpeforeningens side varmepumpeinfo.no finner du nøytral og nyttig informasjon om varmepumper.