Luft-luft varmepumper

~ fra Norges største merkeuavhengig leverandør av varmepumpe

STOR NYHET! Norgespumpa er spesielt utviklet for vårt kalde og utfordrende klima. Slank modell, bygger kun 22cm ut fra vegg. 

Suveren ytelse samtidig som både inne- og utedeler er svært stillegående. Optimal energibesparelse. Leveres også i sort.

Suveren driftsøkonomi blant gulvmodeller! Markedets beste varmeeffekt ved kalde dager som gir hele 5,2 kW ved -15 ºC

Vår bestselger! Plasseringsvennlig både inne og ute. Funksjon for vedlikeholdsvarme. Konstruert for den nordiske vinteren!

Svært god driftsøkonomi! Kraftig modell med effektiv luftstrøm som er utviklet for et nordisk klima. Kan bygges inn i veggen. 

Klasseledende drift­søkonomi! En effektiv varme­pumpe med svært høy ytelse og god komfort. Elegant utseende. Innebygget bevegelses­sensor.

En budsjettvinner i sin klasse! Denne varmepumpen er perfekt til mindre boliger, loftstuer eller kjeller. Elegant og meget støysvak.

Ekstrem ytelse & optimal energibesparelse, utviklet for et nordisk klima. Rå og overlegen i forhold til andre konkurrerende modeller

Høy kapasitet ved lave temperaturer, og best på strømsparing! Et friskt pust innen design og ytelse, med et stilig matt

Toshibas nye toppmodell! En suveren varmepumpe som gir høy varmeeffekt og optimal strømsparing.

Et multianlegg gir en fleksibel løsning med valgfri type innedeler og kapasitet. Perfekt for varming/kjøling av flere rom i huset.

Superkompakt og prisvinnende design. Azira er superstille og gir deg mye varmepumpe for pengene.